LOYALTIES

Baroli is gespecialiseerd in loyaliteitsprogramma’s met zeer hoogwaardige glazen die wij naar eigen ontwerp o.a. laten produceren in de beroemde Bohemia Crystal fabrieken.

In tegenstelling tot andere aanbieders beperken wij ons uitsluitend tot glaswerk zodat onze lange ervaring van meer dan 35 jaar in dit specialistische vakgebied volledig tot uiting komt.

Wij beschikken over grote voorraden in onze meerdere Europese DC’s zodat wij altijd alle gewenste aantallen kunnen leveren.

Goed opgezette spaaracties met kwaliteitsproducten die de consument snel en in de gewenste aantallen kunnen verkrijgen leiden gedurende de actieperiode tot een omzetstijging van gemiddeld 7%, statistieken hebben dit uitgewezen.

 

BAROLI EMOZIONE

De Baroli Emozione glazen van hoogwaardig kristalglas, zijn uit 1 stuk geblazen en hebben daardoor een vloeiende overloop van steel naar de coupe. De absolute topkwaliteit komt verder tot uiting door de geslepen en geplijste mondrand, zodat er geen verdikking op de mondrand ontstaat wat voor een zeer aangename afdronk zorgt. De BaroliEmozione glazen zijn in de volgende formaten verkrijgbaar:

BaroliEmozione 520 ml wijnglas rood
BaroliEmozione 400 ml wijnglas wit
BaroliEmozione 200 ml champagneglas
BaroliEmozione 2x 330 ml waterglas geschikt voor water -en softdrinks

 

 

BAROLI INTENSO

– Prosecco / Champagne glas
– Wijnglas rood
– Wijnglas wit
– Waterglas (set van twee)
– Bierglas
– Winkelwaarde € 9,95 per glas
of set waterglazen.

 

Hoe werkt de actie?

• Bij een aankoop van € 10 ontvangt de klant 1 zegel.
• De spaarzegel wordt op de spaarkaart geplakt. Deze spaarkaart is verkrijgbaar bij de display en aan de kassa.
• Een volle spaarkaart (=3 zegels advies) is inwisselbaar bij de kassa voor één van de vier soorten glazen met bijbetaling van € 2,99
• Voor een succesvolle actie raden wij u een looptijd van 12 weken aan en 2 weken inlevertijd.
• Recht van retour.

 

Onze sterke pluspunten:

• Onze lange ervaring van meer dan 30 jaar in de glasbranche wordt volledig benut en worden onze eigen ontwikkelde vormen geproduceerd in de beroemde fabrieken van Bohemia Crystal. De glazen uit de Baroli serie kunnen uitsluitend verkregen worden bij spaaracties en zijn regulier niet te koop wat de exclusiviteit nog meer onderstreept.
• De bijbetaling bij een volle spaarkaart is hoger dan de kostprijs zodat de spaaractie winst oplevert.
• Recht van retour, dus geen enkel risico.
• Al het P.O.S. materiaal leveren wij u in de hoogste kwaliteit, gratis en onbeperkt aan!
• Tijdens een spaaractie worden de deelnemende supermarkten regelmatig bezocht door een van onze buitendienst medewerkers. Deze zorgen ervoor dat de display en het P.O.S. materiaal er tip top bijstaan.